Over ons

Aangenaam!

Gerben Visser, eigenaar van Visser Bouw Heukelum, heeft in 1999 de vakopleiding Bouw & Timmeren afgerond. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal timmerbedrijven, gecombineerd met het volgen van diverse specialistische opleidingen op timmergebied, is Gerben in 2006 gestart met zijn eigen onderneming. Gerben is gestart als ZZP’er en is door de combinatie van succes en de samenwerking met zijn broer Thijs uitgegroeid tot kleine aannemer.

Streven naar perfectie

Visser Bouw Heukelum heeft zich gespecialiseerd in maatwerk waarbij kwaliteit, mee denken met de klant en een flexibele instelling centraal staan. De onderneming is ondanks het succes blijven streven naar perfectie waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Door de betrouwbare werkwijze, de snelle en vakbekwame uitvoering met daarbij één aanspreekpunt heeft Visser Bouw Heukelum een grote klantenkring opgebouwd. Daarbij is een divers netwerk ontstaan van kleine gespecialiseerde zelfstandigen, die hun expertise in kunnen zetten waar nodig. Door de brede kennis van het vakgebied en het uiteenlopende netwerk is Visser Bouw Heukelum in staat om ieder project aan te nemen. Sinds 2022 is Visser Bouw Heukelum in het bezit van het Bouwgarant Keurmerk waarmee we een goede slag hebben geslagen in de verdere verbetering van onze kwaliteit.

Contact

We hopen u ooit als klant te mogen ontmoeten. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u altijd contact opnemen.